Γιατί ορθοδοντική θεραπεία με τους αόρατους νάρθηκες Diamond Aligner;

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων, παρέχοντας τους ένα πανέμορφο χαμόγελο! Τα Diamond Aligner έχουν μετατρέψει τις ορθοδοντικές θεραπείες του παρελθόντος, σε κάτι πολύ πιο εύκολο, γρήγορο και άνετο.  Παρασκευάζουμε προϊόντα υψηλού επιπέδου μέσω της άρτια καταρτισμένης οδοντιατρικής μας ομάδας». — Diamond Aligner Team

Όταν έρχεται η στιγμή να αποφασίσουν σχετικά με την ορθοδοντική θεραπεία που θα χρησιμοποιήσουν, οι ασθενείς συχνά μπερδεύονται από τις διαφορετικές επιλογές στην αγορά. Αισθανόμαστε λοιπόν πως πρέπει να εξηγήσουμε στους ασθενείς, γιατί να επιλέξουν την ορθοδοντική θεραπεία με τους αόρατους νάρθηκες Diamond Aligner.

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα των Diamond Aligner:

100% εφαρμογή

Οι αόρατοι νάρθηκες είναι 100% βασισμένοι στην δική σας οδοντοστοιχία και έτσι έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Ποιότητα

Οι αόρατοι νάρθηκες κατασκευάζονται από διάφανο ανθεκτικό θερμοπλαστικό υλικό. Για την κατασκευή των Diamond Aligner χρησιμοποιούνται εξ’ ολοκλήρου υλικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και ISO. Κατασκευάζονται σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Ελλάδα.

Οδοντιατρική Υποστήριξη

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα οδοντιατρεία, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ορθοδοντικής σας θεραπείας.

Άμεση έναρξη θεραπείας

Το μόνο που χρειάζεστε για να αρχίσετε θεραπεία με τους αόρατους νάρθηκες Diamond Aligner, είναι να ακολουθήσετε τα 3 βήματα.

Άνετη θεραπεία

Οι αόρατες νάρθηκες Diamond Aligner έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά σιδεράκια. Από τα πιο σημαντικά είναι ότι είναι εντελώς αόρατα, δεν εμποδίζουν στην ομιλία, αφαιρούνται εύκολα, δεν ενοχλούν τα ούλα και είναι εύκολα στο καθάρισμα.

Εύκολη πρόσβαση

Συνεργαζόμαστε με οδοντιατρεία σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να σας προσφέρουμε την θεραπεία σας το συντομότερο δυνατό. Σίγουρα ένας εξειδικευμένος μας οδοντίατρος βρίσκεται κοντά σας.

Online εκτίμηση χαμόγελου

Βρείτε εξειδικευμένο οδοντίατρο